Гланц за устни Phyto-lip star на Sisley Paris

12/12/2015

Гланц за устни Phyto-lip star на Sisley Paris

Нямам идея какво точно съм си мислила, когато съм купувала този гланц за устни Phyto-lip star на Sisley Paris. Може би защото беше късно вечерта и просто исках да си купя нещо. Вероятно е било по-скоро импулс, отколкото рационален поглед върху нещата. Но ако трябва да направя класация „Нещата, които не трябваше да купувам“, Phyto-lip star на Sisley ще я оглави, челно и без съмнения. Това е единичен случай, в който си написах домашното да проверя продукт след като акта на закупуването му вече е завършен. Да, това ще бъде отрицателно ревю след първия ми сблъсък с продукта. Имам чувството, че това ще е и последния ми сблъсък. И би било рационално да е така.

Гланц за устни Phyto-lip star на Sisley Paris

2

Грешката ми струваше 60 лева в Douglas. Беше ми представен от консултантката като революционен, фито-продукт, нетестван върху животни, дълготраен, с органични съставки и куп други неща, които по принцип имат стойност при избора ми на продукт. Phyto-lip star на Sisley е просто глос за устни. Опаковката е интересна, защото при отвъртане, четчицата излиза бавно, точно както се затварят модерните шкафове в кухнята. Бавно и елегантно. Това определено ми хареса и ако се оценявахме на опаковка – бих дала пълна шестица.

Гланц за устни Phyto-lip star на Sisley Paris

Гланц за устни Phyto-lip star на Sisley Paris

Нанасянето е лесно – като обикновен гланц за устни. Обещаният обем в устните, обаче е по-скоро неконтролируем блясък, който върху моите устни стои все едно … съм се оцапала. Това прави продуктът неизползваем върху червило. Или поне за мен. А нанасянето върху червило е препоръчано за подсилване на цвета.

Моите впечатления от  Phyto-lip star на Sisley Paris

Усещам го тежко, което може би е нормално за гланц, но продуктът бързо попива в устните и малко след нанасяне става доста лепкав. Това, разбира се, не ми харесва. Когато говорим за гланц, предполагам, не е реалистично да говорим за дълготрайност, но Phyto-lip star остава върху всичко, до което допра устни и т.к е лепкав, след допир изчезва напълно от устните ми. Само докато пиша този пост нямам вече търпение да го избърша от устните си и да го заменя с нещо друго от козметичната ми чантичка.

Гланц за устни Phyto-lip star на Sisley ParisГланц за устни Phyto-lip star на Sisley Paris

Е, цветът поне си го избрах. Той е номер 3, Tourmeline, прекрасен нюанс, със средна покривност. За финал, ще сложа единственото позитивно, което аз намерих – след като го премахна със салфетка, оставя устните ми меки и хидратирани. Но все пак, това е гланц, декоративна козметика, а не част от спа процедура.

Разбира се, горното е мое впечатление, за моите устни и отразява моето усещане при ползването на продукта. Ако някой го ползва и е доволен, разбира се, че ще се радвам да чуя и други мнения. Все пак, монетата винаги има две страни. Еко продуктите са хубаво нещо, много хубав тренд, който уважавам и подкрепям, но Sisley с Phyto-lip star за мен са доста извън него.

Връзки:

Phyto-lip star