Крем за очи на Remescar: Eye Bags and Dark Circles

06/04/2017

Крем за очи на Remescar Eye Bags and Dark Circles

Поканите за събития в работно време обикновено отхвърлям мигновено, защото работното ежедневие и стресът налаган от телефона са трудно предвидими. Официалното представяне на Remescar Eye Bags and Dark Circles беше във вторник, от 16ч и въпреки това, не успях да му устоя. Любопитството ми се засили допълнително, когато творческата ми половинка любезно напомни, че този продукт го има от известно време в Испания и е категоричен хит. Аз страдам от подпухналост и често имам тъмни кръгове под очите. На мен часовете в денонощието все не ми достигат. Да се събудя „торбалан“ изобщо не е изненада за мен. С годините открих и се опитвам да елиминирам факторите, които образуват подпухналостта под очите ми. Един от тях е глутенът, но пък вечер не винаги устоявам да не отчупя парче от пицата на сина ми.

Знаех за Rеmescar Eye Bags and Dark Circles като продукт. В същото време бях с противоречиви чувства за други продукти на марката (например този за разширени вени) и реших да дам шанс.

Remescar 1

Remescar Eye Bags and Dark Circles обещава намаляване на сенките под очите и тъмните кръгове до 75%.

При това мигновено, в рамките на две минути след нанасяне. Продуктът обещава уникална комбинация от глинести минерали и би-пептиден комплекс, комбинирани с революционна EYESYL технология. Казано на обикновен език, продуктът открива проблемните зони и ги третира, като стяга кожата и намалява натрупаните течности. Демонстрации на презентацията бяха направени върху произволни „модели“, след които нямах търпение да остана насаме с продукта. Много исках да разбера как ще се представи той в категорията на тридесет и няколко годишните.

Крем за очи на Remescar Eye Bags and Dark Circles 2

 

Remescar Eye Bags and Dark Circles – опаковка и нанасяне

Когато отворих продукта в къщи, първите ми впечатления бяха в две посоки. Продуктът изглежда много професионално, но в същото време, тубичката ми се видя много малка. За употреба, обаче, е необходимо количество не по-голямо от оризово зърно за всяко око. Той се нанася директно с пръст и действа в продължение на две до три минути, през които не трябва да правим гримаси. Rеmescar Eye Bags and Dark Circles е с портокалов цвят, но не оставя пигмент върху кожата. Той се нанася на чиста, хидратирана кожа. Минималното количество, което се поставя, прави количеството му достатъчно за доста време. Поставянето на точното количество е важно, т.к ако се постави прекалено много то няма да се абсорбира от кожата, а ако е прекалено малко – няма да е достатъчно.

Крем за очи на Remescar Eye Bags and Dark Circles 3

Моите размисли за Remescar Eye Bags and Dark Circles

След нанасяне, на демонстрациите всички модели казваха, че усещат действието почти веднага. При мен отне повече от минута, когато започнах да усещам леко парене, което в никакъв случай не е дискомфортно. Действието на продукта при мен започна около третата минута, когато започнах да виждам как кожата ми леко изсветлява. Започнах да усещам кожата под очите ми по-опъната и на допир тя беше видимо по-гладка. В огледалото виждах разлика преди-след и тя беше видима. Въпреки това, не ме удовлетворяваше напълно, т.к липсваше WOW ефеектът, който очаквах.

Препоръките при демонстрацията бяха върху Remescar да не се нанася друг коригиращ продукт. Аз обаче реших, че ако използвам Remescar Eye Bags and Dark Circles то той трябва да се впише в моята рутина. Нанесох грима си по стандартния начин, с коректор, който фиксирах с пудра. Едва след като приключих, видях значителна разлика в огледалото – кожата около очите ми беше по-изпъната от обиковено. Разликата се забеляза от колегите ми още с прекрачване на прага на офиса. Тя беше осезаема.

Мисля, че по някаква причина, Remescar Eye Bags and Dark Circles при мен действа малко по-бавно от обявените две до три минути. Като казвам по-бавно, имам в предвид, че започвам да усещам действието на продукта по-късно и го усещам по -дълго. При мен целия процес отнема 7-8 минути до търсения видим резултат. Резултатът категорично е на лице и продуктът определено дава онова което обещава – ботокс ефект за минути. Също така забелязах, че ако го използвам няколко дни по ред, ефектът му става по-силен с всеки изминал ден. Това при мен определено може да доведе до пристрастяване. Тествах продукта и върху майка ми, защото исках да проверя действието му върху по-зряла кожа. При нея също имаше видим ефект в посока намаляване на тъмните кръгове, но намаляването на торбичките беше значително по-малко, в сравнение с мен.

В заключение

Remescar Eye Bags and Dark Circles е един много интересен и иновативен продукт. Той не изтрива магически тъмните кръгове и торбичките, но значително ги намалява.Той може да бъде намерен в добрите аптеки на цена от около 58 лева, която намирам за напълно приемлива. Това не е стандартния крем за очи, който цели превенция, напротив. Това е продукт, който дава flash ефект, който е краткотраен (в рамките на осем часа), но се получава в рамките на минути. Remescar Eye Bags and Dark Circles е продуктът за онези дни, когато не сме се наспали, а трябва да изглеждаме в кондиция. Той е перфектно допълващо средство в сутрешния грим и с удоволствие ще си го използвам от време на време.

Продуктът ми е предоставен за проба и не съм заплатила за него със собствени средства. Въпреки това, мнението ми за него е обективно и отразява реално впечатленията ми от продукта. Този пост не е спонсориран.