Revitalash Advanced

15/01/2016

Днес ще ви разкажа за един сравнително нов елемент във вечерната ми грижа – мигновен като процедура, но дори и само след месец, започвам да виждам резултати. Нека този пост е от типа първо впечатление, а за ефекта да поговорим след няколко месеца, когато ви покажа снимките преди и след.

Бях изключително предубедена към този продукт, защото мисля, че ще се съгласите – продукти, които обещават чудеса из различните ценови категории – колкото искаш, но такива с реален резултат – почти никакви. Особено като става въпрос за мигли. Имам чувството, че по въпроса доста се спекулира, защото всяка от нас мечтае да има дълги и гъсти мигли, извити и като на кукла.

1

Това, което ме подтикна да пробвам именно Revitalash е една много човешка история зад продукта, а именно, че той е разработен от Д-р Брикенхоф, за жена му Гейл, която е загубила миглите и веждите си в следствие на рак на гърдата. Историята определено ме впечатли и подтикна да прочета повече за Revitalash в Интернет, да се информирам защо американската FDA не е одобрила първоначалната версия на продукта и с какво е толкова специална нейната формула. След това, 138 лева в брой, и продуктът си е мой.

2

Серумът за мигли е представен в много обикновена опаковка, сребриста на цвят, наподобяваща спирала, но вместо четка за сресване на мигли, на края на апликаторът има четчица … като за очна линия. Грамажът на моят е 2 мл. и се предолага, че това ще стигне за три месеца при употреба веднъж на ден.

Нанасянето е елементарно, дори толкова елементарно, че всеки път се чудя, дали успях да си го сложа добре – над миглите, на фина линия, еднократно. При желание – може да се поставя и на долните мигли/. Продуктът не трябва да влиза в контакт с очите по никакъв начин, защото могат да се получат нежелани реакции, някои от които са замъгляване на зрението, промяна на цвета на ириса на окото и други.

Резултатът, който аз мога да коментирам, е че за месец миглите определено ми станаха по-гъсти. Така да се каже, изникнаха мигли на места, на които преди нямах такива. Въпреки това, все още нямам видим ефект, като видим означава, някой да забележи и да ми каже „Ехааа, какви мигли имаш“. Предоплагам, че това ще стане в обещаната втора фаза, когато миглите ще израснат и (дано) се извият в краищата.

4

Със серумът, купих и спиралата от същата серия (40лв.), т.к макар и не терапевтична като серума, с нея ефектът на растеж на миглите се ускорява. Не мога да потвърдя или да отрека това, мога само да кажа, че спиралата е с изключително лека текстура и не натоварва  миглите по никакъв начин.

Ако някой има и можеда сподели мнение за който и да е от тези два продукта, ще се радвам да го прочета. Мен лично тази тема в момента много ме вълнува. И най-вече въпросът, ще ни даде ли Revitalash миглите, за които всички мечтаем?