RMS Beauty Mastermixer и „Un“ powder

10/04/2017

RMS Beauty Mastermixer и "Un" powder
Като луд фен на натуралната и органична козметика, вече все повече замествам традиционалните козметични продукти с натурални еквиваленти. Вече е широко разпространена бялата натурална козметика. но по отношение на декоративната, натуралните и органични продукти са силно ограничени. За това, в търсене на такива, попаднах на RMS Beauty. Днес искам да ви разкажа за 2 продукта от тази марка и моите впечатления

RMS Beauty Mastermixter

RMS Beauty Mastermixer и "Un" powder

Много ми е трудно да обясня с една дума какво точно представлява този продукт. На пръв поглед, бих казала че е хайлайтър, но цветът му е доста по-телесен, шампанско-бежов и не е прекалено брокатен. Но Mastermixter не е само хайлайтър, За мен е интегрално оръжие за прекрасно, свежо и озарено лице.
Mastermixter е представен в много малка стъклена кръгла кутийка с пластмасова бяла капачка. Mastermixter е лесен продукт. Може да се нанася с четки и гъби, но резултатите, които получавам като го нанасям и с пръсти е повече от идеален.  Малък и удобен, винаги е в чантата ми.

Mastermixter- употреба и впечатления

Ще започна този път с впечатлението от този продукт, защото няма как да скрия ентусиазма си! Страхотно влюбена съм в Maxtermister. С пръстче го нанасям на първо място върху скулите, като хайлайтър. Резултатът е много лек, почти незабележим, естествен блясък на кожата. Имам чувството, че кожата се озарява от вътре, а не от  козметично нанесен продукт. Благодарение на този лек шампанско-телесен цвят, подуктът буквално се слива с кожата, оставяйки я много свежа и без изкуствена тежест или натрупване.
RMS Beauty Mastermixer и "Un" powder
С малкото пръстче и много малко количество от Mastermixter озарявам и вътрешната страна на окото. Той привлича светлината за да осветли тази винаги в сянка част от лицето, но деликатно, така че въобще не си личи, че носиш нещо. За no makeup makeup е идеален! Също така, много успешно озарява нослето, ноздрите, под веждите и гънката на горната устна.
Mastermixter има и друга употреба и предполагам, че и от там идва името му. Може да се носи сам, или да се смесва със сенки за очи или червило. Аз напоследък го нося сам, леко върху клепача, само в централната част и в центъра на долната устна.
RMS Beauty Mastermixer и "Un" powder
Това което обожавам в Mastermixter е че е много трудно да се прекали с него. А повярвайте ми, поне аз съм пристрастена към Mastermixter и го използвам по всяко време и на всяко място.  Закупих го от Beautybay.com за 32 евро. Гарантирано ще повторя!

RMS Beauty „Un“ powder

RMS Beauty Mastermixer и "Un" powder

Това е тип loose powder, представена в пластмасова кутийка с бяла капачка и и малък апликатор в нея. Предлага се в два варианта – „Un“ powder tinted ( в три различни тоналности) и „Un“powder без цвят. Аз си взех без цвят, т.е бели на цвят защото не бях сигурна каква тоналност да си избера. По интернет  е малко трудно да улучиш цвета, за това реших да играя на сигурно.
RMS Beauty Mastermixer и "Un" powder
Тези бели прахчета са много много финни, не съдържат талк и на едно минаване матира и фиксира фон дьо тена. Напоследък обаче, тъй като търся по-натурална визия, нанасям пудрата директно без основа. Резултатът е много гладка, матирана кожа, изключително нежна на допир, без аромати или излишни натрупвания. Матиращият ефект, макар и не целодневен е доста издържлив!  Страхотен продукт. Закупих го пак от Beautybay.com за 30 евро, и гарантирано ще е пудрата която винаги ще имам в чантата. Също както и Mastermixter, „Un“ powder е винаги в чантата тъй като са доста компактни като размер и лесни за употреба.
Истински влюбена съм в марката. Признавам си, че не е евтина, но поне съм сигурна, че не използвам парабени, изкуствени съставки, минерални масла и други вредни за кожата елементи. Само натурални и „добри“ съставки.

By Sani