Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real?

17/12/2015

Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real

Когато говоря за красиви очи, нямам в предвид цвета им. Има хора с разкошни сини очи и хора със сини очи, които … не са нищо специално. Има хора с невероятни черни очи и други, също с черни, но техните просто не забелязваш… Тогава, кои очи са красиви? Според мен – изразителните. А това, което прави едни очи изразителни, са (1) невероятните мигли, (2) идеалните вежди и … грим за подчертаване на (1) и (2).

Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real?

Дългите и извити  мигли са даденост, но винаги можем да подобрим това което имаме – с повече или с по-малко усиля. За това и за мен спиралата е толкова важна. Една обикновена спирала само потъмнява миглите. Една специална спирала успява да ги повдигне, да ги поудължи малко, да им предаде точния обем без да изглеждат като „нацапани“ и неестествени. Е, аз търся специалната спирала. И при Benefit си я намерих в унифицирането на два продукта с една крайна цел – много, плътни, извити, изразителни, невероятни, експресивни, а понякога и закачливи мигли.

Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real?

Спиралата на Benefit – Roller Lashes

Харесвам я, защото тази спирала наистина удължава и извива миглите, без да прави очите да изглеждат като „паяци“. Спиралата е фина, не напластява, но повдига и извива миглите до неузнаваемост. По-скоро не създава обем, а дължина. Четката е много добре измислена и от контейнерчето излиза почти суха. Точно за това не се спластява и след нанасяне не е необходимо да сресвам миглите. Така с Roller Lashes всяка сутрин извайвам скелета на миглите ми за деня.

След това пристъпвам към същността на драмата. И на погледа. И да:

Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real?

Спиралата на Benefit – They are real

Това е спиралата към която винаги се връщам, от както я открих. Първият и голям плюс, е че я има в три цвята: ежедневните класическо черно и тъмно кафяво и ефектното синьо. Тук е момента да спомена, че кафявата спирала прави погледа много по-мек и нежен от черната, а синият цвят избистря цвета на очите и го подсилва. Поне при моите пъстри очи, ефектът е точно този.

Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real?

Проблемът на синята е… че с нея не мога да отида на работа (или поне аз не се осмелявам – конфликт с дрескода!) За вечер обаче, за специални излизания слагам първо черната спирала и после само връхчетата със синята. Много, много е ефектно.

С всеки един от цветовете They are real постигам още малко повдигане на миглите след „терапията“ с Roller Lash. They are real не извива миглите, тя им придава естествен обем и още малко дължина, без да се рони или слепва. При напластяване дори може да се постигне с нея ефектът на изкуствените мигли. Мисля, че тайната е в апликатора – от контейнера той излиза много прецизно дозиран, почти сух и съответно това позволява продутът да се надгражда.

Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real?

Спиралата е водоустойчива, но нямам представа колко време издържа -изпробвана на 24-часа потене, дъжд, вятър и дискотека. Не помръдва. Бетон. Може би и това води до големия и минус – трудна е за сваляне. Вариантите не са много – продуктът на Benefit, предназначен за целта или друг добър продукт ( CRÈME DE BEAUTÉ върши страхотна работа) или …  няма махане.

Спирала от Benefit: Roller Lashes или They Are Real?

Roller Lash и They are real, използвани заедно, определено се оказват за мен очаквано добра комбинация.

Benefit Roller Lash in Brown
Benefit:They Are Real Duo Shadow Blender
 Benefit They Are Real: Big Sexy Lip Kit

Връзки:

They are real – цена 50 лв в Сефора

Roller lash – цена 50 лв в Сефора