See See: Минерална маска за лице с кал от Мъртво море

23/03/2018

Минерална маска за лице с кал от Мъртво море

Днес имам нов продукт на израелската марка  See See, който тествам вече месец и половина. Това е минералната маска за лице с кал от Мъртво море, която ми беше изпратена за проба от симпатичните Beautyskin.bg. Ако не сте разглеждали техния сайт, имате пропуск и препоръчвам веднага да се поправите. Те предлагат много интересни марки и мен ме спечелиха като клиент още с първия продукт, който ми изпратиха. Аз пазарувам от тях част от козметиката, която използваме в къщи, и няма да излъжа ако кажа, че пристигането на всяка тяхна поръчка е преживяване за всички сетива. Ето тук можете да видите един кратък unboxing на последната.

Днешният герой е минералната маска за лице с кал от Мъртво море на See See.

Минерална маска за лице с кал от Мъртво море

Очаквах много да прилича на маската за тяло – Dead Sea Mud Body Wrap, който ви показах тук, и тя прилича … но само на цвят. Минералната маска на See See за лице е в стандартния цвят и консистенция на повечето кални маски. Освен кал от мъртво море, маската съдържа масло от маслина, бадемово масло, масло от жожоба, алое вера, шипка и мента. Тя е подходяща за всички видове кожи, но моята смесена кожа определено я оценява и обожава. Използвам маската два пъти в седмицата (средно веднъж на три дни), върху чиста кожа. Маската се разнася лесно и тънко. Тя има пореста структура и застава много леко върху лицето – основна разлика с много кални маски, които са трудни за разнасяне и буквално бетонират. Продуктът не съдържа парабени, минерални и парфюмни масла – факт, който от първостепенна важност за мен напоследък.

Минерална маска за лице с кал от Мъртво море

Ефектите и резултатите

В маската има ексфолиращи частички. Те са много дребни, много фини и пилинг ефектът им се усеща при нанасянето на маската, във всяко кръгообразно движение. Това е и първият ефект от продукта. След нанасяне понякога усещам на места много леко пощипване, което намирам за приятно. Вторият ефект става видим след премахване на продукта. Маската е почистила замърсяванията и излишния себум и оставя кожата на лицето ми свежа и сияйна. След употреба, усещам сухота в някои по-сухи части на лицето ми, което е напълно нормално. След използването на продукта, последващият крем попива в кожата ми мигновено. От всички, резултатът, който най-много ми допада, обаче, това е че денят след употреба, кожата в Т – зоната ми не се омазнява. Това са и най-добрите дни за моята кожа.

Минерална маска за лице с кал от Мъртво море

Цената на маската за лице с кал от мъртво море е 37,99 лв., но за читателите на нашия блог от Beautyskin.bg предоставиха код GRIMCHE. С него може да получите 10% отстъпка от цената на всички продукти от онлайн магазина, които са извън промоция. Аз обожавам маските за лице и винаги поддържам в наличност поне една почистваща маска от „кален“ тип. Мога да ви уверя, че маската за лице на See See, за която ви разказах днес, ще се заседи дълго в банята. Тя ще бъде многократно закупувана.

Maggie

 

 

 

  • Продуктът ми е предоставен безплатно за проба от Beautyskin.bg. Въпреки че не съм заплатила за него със собствени средства, настоящият пост отразява искреното и обективното ми мнение за него.