Sephora Bubble Mask – Detoxifying and Oxygenating

21/02/2016

Вече за втори път си купувам тази маска и съм истински доволна от нея, така че реших просто да го споделя и с вас. Става въпрос за детоксикиращата маска, обогатена с бял чай на марката Sephora.

20160207_130551-1

Маската е в стандартно флаконче с черна капачка и на първо четене, продуктът е кремаво-бял, почти прозрачен. Интересното при него е как се „развива“ върху кожата.

 combine_images

След нанасяне на тънък слой, маската остава прозрачна върху кожата. В последствие, благодарение на кислородните микрокапсули, които съдържа, започва да побелява на малки бели мехурчета тип пяна от сапун. Целта на тези кислородни микрокапсули е дълбокото почистване на дермата и снабдяване на кожата с кислород. Усещането върху кожата е като леко гъделичкане, без да е неприятно или прекалено силно.

След около 10 минутки, времето което маската се оставя да подейства, върху лицето е останало само една  доста плътна пяна, която се отмива много лесно с хладка вода.

5

Резултатите са видими – след отмиване, кожата става по-светла, избистря се цялостно тенът, кожата просто се усеща като да диша. Маската е предвидена да се ползва веднъж в седмицата, върху чиста и суха кожа и се оказва доста икономична- с първия флакон изкарах около 3 месеца, ползване веднъж (а понякога и два пъти) в седмицата.

Цената и е около 25 лв, и можете да я намерите в Sephora.

By Sani