Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched

09/12/2017

Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched

Годни ми отне да намеря добър хидратантен крем. Открих го през 2015г., в лицето на Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched. От тогава го ползвам постоянно и това е един продукт, с който не мога да се разделя. Защо ви го казвам чак сега? Защото днес пристигна поредната опаковка от него, която си бях поръчала. Докато я отварях си дадох сметка, че това е сред продуктите на които съм най-вярна, а никога не съм ви го споделяла. Толкова харесвам този крем за лице, че ако съществува перфектният козметичен продукт, то вероятно би бил този. С Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched се запознахме по това време на годината и той ме впечатли с това, че елиминира напълно изсушените от студа зони от лицето. След първото нанасяне.

Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched

Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched

изглежда съвсем обикновен крем за лице. Опаковката е изчистена, а след отваряне, продуктът ухае страхотно. Консистенцията –  повече от разкошна. Тя е плътна, лека, мека и продуктът попива в кожата за секунди. Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched е много икономичен и ако използвам само него, една опаковка ми стига за около месец и половина. Аз лично го използвам само сутрин, преди грим. Най-видимото подобрение при употреба при мен е в текстурата на кожата. С този крем кожата ми става по-гладка, като цяло е по-мека, тенът ми е по-свеж. Кремът не матира кожата, но с него склонните към омазняване участъци се омазняват значително по-бавно. За моята комбинирана кожа, това кремче се превърна в истинско съкровище през последните две години.

Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched

Ако трябва да оставя на страна факта, че обожавам този продукт, е редно да споделя, че  Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched е базов хидратант, не е нов и в него няма нищо иновативно. Предполагам, обаче, че комбинацията от съставки го прави толкова приятен и ефикасен за употреба. Като цяло напоследък се ориентирам към по-натуралната козметика, без парабени и силикони. IBUKI серията не влиза в категорията натурални и въпреки това, този продукт не го подмених с друг. Също така, кремът може да не е достатъчен и за много сухите кожи. За всички останали – истинска находка. Цената му е леко висока, около 70 лева, в зависимост от мястото. Продуктът е наличен и в Enzo.bg.

Сигурна съм, че много от вас са ползвали Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched и ще се радвам да ми оставите впечатления в коментар.

Maggie