Shiseido Inkstroke Eyeliner

22/02/2018

Когато преди няколко дни ви споделих, че с Inkstroke Eyeliner на  Shiseido преоткривам отново очната линия, наистина го мислех. Точно преди Коледа си го закупих в два цвята – Shinrin Green и Nasubi Purple. Избрах си ги да не са черни, т.к. от доста време имах нужда да се завърна към добрата стара практика на очната линия в ежедневието ми, но някак ми се искаше да разнообразя с цвета. Откровено, впечатлена съм от продукта и именно за това реших да го споделя с вас.

Shiseido Inkstroke Eyeliner

Shiseido Inkstroke Eyeliner

Shiseido Inkstroke Eyeliner

е вдъхновен от японското калиграфно изкуство. Опаковката е стандартна за гелобразна очна линия, но в средата има пластмасова пластинка, по която може да се обере излишното количество. Във всяка опаковка има включена преносима четчица за нанасяне. Четката е със заострено връхче и е използваема, въпреки че като размер е малко по-малка от това, което на мен ми е удобно. Продуктът е кремообразен и се разнася много леко. Консистенцията му е идеална – тя не е прекалено течна, нито е прекалено суха. Пигментът и на двата цвята, които аз имам, е изключително наситен и интензивен. Веднъж нанесена, очната линия засъхва бързо, като оставя необходимото време за корекции, когато това се налага. Формулата на  Inkstroke Eyeliner е водоустойчива. Носила съм я до 9 часа без да се напука, избледнее или размаже. Поставяла съм я и във водната линия на окото без раздразнения. В края на деня тя лесно се премахва с дегримьор.Shiseido Inkstroke Eyeliner

Нанасянето на Shiseido Inkstroke Eyeliner е много лесно, особено с подходящата четка. Както казах, включените са добър вариант, но най-лесно и най-добър резултат аз постигам с извитата четка на Ilamasqua, която имам. За Inkstroke Eyeliner, Shiseido имат специална четка, която е много сходна с моята и от покупката на която реших да се въздържа.

Нямам забележки към този продукт. Замислям се дори да си я взема и в черен цвят, защото когато го разглеждах в магазина, това беше сред най-черното черно което съм виждала. Категорично бих закупила Inkstroke Eyeliner на Shiseido отново.

Shiseido IBUKI Refining Moisturizer Enriched

Maggie