TheBalm: Mary Lou-Manizer

08/01/2016

От доста време си мисля за този пост. The Mary Lou-Manizer според мен е най-коментираният хайлайтър и днес не вярвам да ви кажа нещо ново. Вероятно единственото ново, което ще научите, е защо го харесвам толкова.

Mary Lou-Manizer

Както обикновено, започвам от опаковката.

Тя е толкова, комфортна, прокрадва идеята за „готова след 5 минути“, готина и по момичешки стилна. На мен лично ми напомня на аксесоар на идеално калифорнийско момиче,  небрежно, на мястото си. Разбира се, че това е просто маркетинг, но американските марки, определено знаят как да го правят, така че да завържат емоционална връзка с потребителя. Не случайно марките, с който аз лично се идентифицирам още на ниво опаковка –The Balm, Benefit, Too Faced – са американски. Но стига толкова уроци…

Mary Lou-Manizer

Текстурата на Mary Lou-Manizer е много фина, мека и на усещане е почти кремообразна, напомня коприна. Продуктът е трикратно смлян и формулата му определено е отличителна черта. Разнася се лесно, с четка, разбира се и се прелива перфектно с кожата. Цветът не е толкова металически, колкото придава на кожата много приятен блясък.

Моят проблем с хайлайтърите, обикновено е, че са прекалено силни, просто – прекалено хайлайтъри. След като си ги сложа все ми се струва, че приличам на момиченце, което нелепо е прекалило с осветяването на лицето си. Mary Lou-Manizer, обаче има един много деликатен блясък, който наистина ме кара да се чувствам като Дженифър Лопес в моментите, в които реша да бъда On the floor.

Mary Lou-Manizer

Доста съм си играла с него и открих, че нежният цвят на шампанско, всъщност е това, което най-много ми харесва. Поставям го най-често по предназначение, над скулите, много внимателно изтеглям странично върху челото. Открих, обаче, че нанесен с навлажнена четка, Mary Lou става са страхотни сенки – много нежни и в същото време – изразителни. Понякога го използвам и под веждите и мога да ви кажа, че оптично чувствително ми повдига веждите.

Mary Lou-Manizer

Относно издръжливостта – аз лично нямам забележки. Mery Lou се задържа върху кожата ми целия ден. Откровено, мога да създам цял лук само с Mary Lou /като на снимката/. За някои от вас, това може би е прекалено много блясък. За мен също е, може би за денем, за зимата, за офиса… Но за летните вечери, това категорично е любимата ми комбинация. Която направо ме кара да затанцувам.