The Bronze Goddess на Estee Lauder

23/11/2016

За The Bronze Goddess на Estee Lauder съм разказвала и преди, но в малко по друг и летен вариант. The Bronze Goddess Multiglow Palette беше неразделно от мен при всичките ми пътувания изминалото лято и именно бронзърът беше продуктът от нея, който първи „удари дъното“. Особено предвидливо се сдобих с пълния вариант на продукта. Oтворих го на скоро, защото бронзърът се оказа прекрасен и за есента. Много исках на дълго и на широко да разкажа за този продукт, но има мъничък проблем. Със Сани, преди известно време си дадохме сметка, че постовете ни за ружове и бронзиращи пудри започват да доминират. Разбира се, спряхме да говорим за тях, но не и да ги купуваме. The Bronze Goddess е поредното доказателство за това.

The Bronze Goddess за мен се нарежда сред най-добрите бронзиращи пудри.

The Bronze Goddess

Когато направя горното твърдение, няма как да се аргументирам набързо. Опаковката на продукта е стандартна. Тя включва голямо огледало и изключително удобна четка, с която продуктът се нанася лесно и равномерно. Пудрата се предлага в четири цвята, като с това разнообразие се обхващат практически всички цветове кожи. Забележителното в този продукт, обаче, е консистенцията. Той е много фино смлян, разнася се изключително гладко и лесно и позволява практически безкрайно надграждане до желания нюанс. Ще ви изненадам – за себе си избрах среден към тъмен вариант, в цвят – Medium. От всички вариации, този е най претенциозния, т.к има блестящи частички. И въпреки това, е много лесен за носене, ежедневно, дори и през есента.

The Bronze Goddess

Завършекът на бронзърът The Bronze Goddess е това, което го прави забележителен. Освен че се нанася лесно и равномерно, той застава на лицето много естествено – по-скоро като сянка, а не като грим. В него няма нищо неестествено: не оранжавее, не стои неравно, не тъмнее, не застава мръсно, не червенее. За мен той е идеален, лек, непретенциозен и посягам към него всеки път, когато бързам, защото ми гарантира бърз и сигурен ефект.

The Bronze Goddess

The Bronze Goddess и контуриране?

The Bronze Goddess

Казват, че не е актуално, но мисля, че винаги ще нося контурирането в сърцето си. Аз използвам  The Bronze Goddess за контуриране и смятам, че липсата на оранжев тон позволява това. С едно условие – че харесвате топли цветове за тази цел. Тези от вас, които предпочитат класическото студено кафяво, което изглажда сянка, биха използвали този продукт само за постигане на лек, целунат от слънцето ефект. И вероятно тогава той не би им се сторил нищо особено.

За всички останали – с две ръце препоръчвам бронзиращата пудра The Bronze Goddess. Тя може да бъде намерена в много онлайн магазини и цената и варира от 60 до 70 лева, в зависимост от мястото. Пудрата е много икономична и със сигурност ще и се радвате много време. Вероятно забелязахте, че и към този продукт имам емоционална обвързаност, която, разбира се не пречи да съм обективна. Моята Кадифена Богиня я взех от разпродажба по случай рождения ден на Nordstrom, в Сан Диего, за 15 долара и с подарък серумът Advanced Night Repair на марката и всеки път като я отворя тя ми навява най невероятните летни спомени.

%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8