The Organic Pharmacy: Antioxidant Firming Face Serum

23/02/2016

Имам нормална до смесена кожа, така че текстурите тип „олио“ не са моето…или поне не бяха на първо четене: сега съм просто влюбена в тях като цяло и в частност в олиото на The Organic Pharmacy – Antioxidant Face Firming Serum. Това е вече трето шишенце, което изхабявам, така че мога да гарантирам за изпитано и обективно мнение.

2

Да започнем първо с „административната“ част на серума. Продуктът е много скъп, но е много икономичен и си заслужава всяка стотинка инвестирана в него. Цената му е около 100 Eвро за 30 ml и го купувам директно от страницата на The Organic Pharmacy или от Feelunique. Представен в стъклено шишенце, за да се съхраняват по-добре витаминките) и се дозира с помпичка. Много мек, лесно се разнася по кожата, и макар с текстура-олио попива много бързо и не оставя мазно усещане по кожата.

3

Продуктът е органичен и съдържа розово масло, етерично олио от лимон, портокал, грейпфрут и е обогатен с витамин C. Има страхотен аромат и резултатът от неговата употреба е невероятен – ден след ден кожата е свежа, хидратирана, пълна с енергия и блясък. Аз го ползвам сутрин и вечер. Сутрин смесвам 2 дозировки с дневния си крем, за да доставя плюсът – витамини на кожата. Вечер поставям само серума – 3 до 4 дозировки ги затоплям между дланите и нанасям по цялото лице и деколте.

4

Серумът е подходящ за всякакъв тип кожи, но ако живеете в голям град, където замърсяването на въздуха е над нормалното, ще усетите още повече ефекта от него.

Едно шишенце продукт  стигат за около 3 месеца употреба, два пъти на ден. Наистина си заслужава. Аз мисля пак да си поръчам или просто да отскоча до Лондон за един shopping weekend 🙂

By Sani