The Original MakeUp Eraser

08/02/2016

След като изчетохме доста по темата, изгледахме доста клипчета в YouTube, след като се вдъхновихме (ето тук), нямаше как да не си поръчаме тази кърпа. The Original MakeUp Eraser обещава напълно премахване на грима, дори и водоустойчивия, само с топла вода. Бях резервирана: все пак, съгласете се, че ако това наистина е така, изведнъж всичко става по-лесно, а дневната рутина за почистване се свежда на базово ниво и поевтинява значително. Да не говорим за удобството при пътуване! Така сестра ми поръча два – едни червен за мен (за Свети Валентин) и розов за нея. Получих го преди няколко дни и ето… и първите впечатления.

20160206_110602-1

Кърпата идва в много обикновена пластмасова опаковка, както вече видяхте на снимките от миналия четвъртък. Вътре намираме най-обикновена кърпа, с малко по-големи реснички от обикновено и етикет с инструкции за пране. Първото много важно,о е да изперем кърпата. След като изсъхне, вече е готова за употреба. А употребата, момичета, реално е намокряме с топла вода част от нея, и с кръгови движения започваме да почистваме лицето.

20160206_111024-1

Че ще почисти добре грима от лицето, някак си, не се съмнявах толкова. Големият въпрос беше дали ще успее да премахне, само с вода, спиралата, молива за очи и сенките. Е, държа да отбележа че съм впечатлена. Очаквах малко „панда лук“,  но – не. След няколко кръгообразни потърквания на окото, целия грим остана върху кърпата и нямаше и грам чернилка по кожата! И без раздразнени около очите кожа, или зачервени очи! Страхотно!

След като приключим с използването, трябва пак да изперем кърпата (на ръка, с малко сапун), защото иначе ще стане от червена – черна за нула време. Другото, което ме впечатли, е че чернилката от кърпата се изпира много лесно – само с малко вода сапун, само за  минутка, кърпата беше като нова. Сега съхне в банята, за да е готова за довечера.:)

20160206_111220-1

Страхотна придобивка! Ще я пробвам с различни видове грим и ще докладвам допълнително, но за сега и до тук е истинско чудо!

Цената е около 20 долара, но вече може да се намери и в Sephora за 40 лева.

By Sani