Benefit They Are Real: Big Sexy Lip Kit

19/12/2016

Когато Benefit пуснат нов продукт, той автоматично се превръща в звезда. Именно тази марка от Сан Франциско стои зад някои от най-любимите ми продукти, към които винаги се връщам. Бронзърът Hoola, праймърът за мигли They are Real и кремът за очи It’s Potent са само някои от тях. Обикновено, когато Benefit лансират нов продукт, в мен се заражда едно вътрешно безпокойство, което отшумява едва когато се сдобия с него. Разбира се, имала съм и своите разочарования, но на фона на очарованията – те са малко. They Are Real: Big Sexy Lip Kit е сред най-новите добавки в колекцията на марката. Той съдържа четири червила в малък размер на серия от червила, които предстоят да бъдат лансирани през 2017г.

Big Sexy Lip Kit

Какво е новото в They Are Real: Big Sexy Lip Kit?

Big Sexy Lip Kit

Идеята. Червилата са със заострен апликатор, който е в два цвята. По тъмният цвят е в горната и по-тясна част на апликатора и цели да замести молива за устни. Нанасянето става директно с апликатора, като по-тъмният цвят винаги трябва да остане в посока на устния контур. Разликата между двата цвята не е сериозна, но тези от вас, които предпочитат да носят червило без молив, определено ще оценят новата техника. Двата цвята във всяко червило се преливат без резки граници и в общи линии продуктът е лесен за нанасяне.

Опаковката, формулата и издръжливостта на червилата в Big Sexy Lip Kit

Big Sexy Lip Kit

Опаковката е много приятна и определено е позната от други продукти от серията They Are Real. Продуктът излиза посредством завъртане на една част в края, изцяло на познатия принцип на червилото. Формулата е мека, еднаква за всички червила и позволява лесно и равномерно разнасяне. Завършекът е труден за описване: той не е матов, не е и гланцов, а е някъде по средата. Продуктът не изсушава устните и е комфортен за носене, но и аз винаги нанасям червило след като съм подхранила устните. Тези от вас, които не правят това, или просто имат по-сухи устни, вероятно биха усетили червилата като сухи след като засъхнат. Издръжливостта на пигмента бих определила като задоволителна. Червилата от Big Sexy Lip Kit не обещават дълготрайност и със сигурност ще е необходимо повторно нанасяне в хода на деня.

 Цветовете и пигментацията на червилата в Big Sexy Lip Kit

Big Sexy Lip Kit

Въпреки замисъла си, тези червила  не могат да заменят молива за устни в традиционния му вариант. При някои цветове тъмния цвят изпъква повече, при други по-малко. Цветовете като цяло са много лесни за носене и стоят добре.

Flame Game е цветът, който мислех, че никога няма да застане добре на моите устни. Виждах го като цвят по-подходящ за тъмни кожи, но това оранжево, макар и предизвикателно, стои много свежо. Тук тъмният контур е видим.

Pink Thrills е любимият ми цвят. Това пепеливо розово няма как да не застане на по-светлите кожи, но при него тъмния контур е по-малко видим.

Revved-Up Red е с видим контур, но като цвят за мен е по-претенциозен от колкото ми се иска за ежедневна употреба. Като цяло е универсален и би стоял и добре и на светли и на тъмни кожи.

Lusty Rose е също много любим за мен, с видим върху моите устни контур.

Big Sexy Lip Kit

В заключение за Big Sexy Lip Kit…

Мога да кажа, че това, което видях, определено ми допадна. Ако трябва да оценя продукта реалистично, той не превъзхожда едно добро червило с нищо – нито с издръжливост, нито с формула, нито със завършек. Количеството продукт във всяка опаковка е малко, но все пак да не забравяме, че китчето съдържа мини размери. Този комплект предлага прекрасна възможност да изпробваме четири цвята, за да открием, че цветове, които до сега сме отхвърляли са напълно допустими за нас. От друга страна, обаче, някои момичета биха се въздържали от покупка на четири цвята след равносметката, че реално ще ползват само два, например. И въпреки това, Big Sexy Lip Kit е интересен и ми харесва.

Big Sexy Lip Kit поръчах от Loofantastic, на Черен петък за 22 Eвро, върху които получих допълнителни 25% отстъпка. За съжаление той още не може да бъде намерен в Sephora, от където традиционно се снабдяваме с продуктите на марката. Но се надявам скоро да бъде наличен.