Urban Decay: Blush Glow

23/02/2016

Имам много ружчета (и още ще си купувам), но вчера установих, че нямам кафеникав, матов руж. Не е цвят, който привлича особено вниманието ми – винаги съм си падала по прасковено-розови, но вчера след като го пробвах в магазинчето на Urban Decay в Мадрид реших, че няма как да не си го купя. Може би вече забелязахте, че всеки пост за руж, започва по един и същи начин, и в него лайт мотивът е един и същ: искам го и няма как да не си го купя. Но какво да правя, несъвършена е човешката природа, особено моята, като стане въпрос за ружове.

2

Това ми е и първия руж на Urban Decay – обещава дълготрайно присъствие върху бузките (8 часово), и макар и да изглежда леко тъмен, върху кожата остава почти незабелязан. Казвам почти, защото определено се усеща лекият цвят, но той не е стил „Бахама Мама“, а е много нежен и естествен.

3

Ружът идва в красива сива метална кутийка, с инициалите на UD върху нея. Няма огледалце вътре, нито апликатор, само руж. Цветът който си избрах е VIDEO – много лек, кафеникаво розов, матов цвят. Хубавото е, че с този руж, нямам нужда да ползвам бронсеант след това – ефектът след поставянето му е на леко като целунато от слънцето лице, свежо и лятно усещане.

combine_images

Самият руж е много фин, прахообразен, лесен за разнасяне и блендиране върху кожата, слива се с тена прекрасно. Аз лично го ползвам с малко по-тънка четка, тъй като го слагам не само върху бузките ами и леко по челото и под брадичката ( тройното правило – чело – бузки – брадичка). Освен, че стои страхотно, стои цял ден! Разбира се, не като току-що нанесен, но след края на работния ден имам все още малко цвят по бузките.

Оказа се страхотно попадение! Аз съм доста бледа – и през зимата още повече. UD Video Blush, добре дошъл в моята колекция на ружове. Заема едно от първите места!

By Sani