Urban Decay Launch Party

03/02/2017

Urban Decay Launch Party

Снощи имах удоволствието да присъствам на партито по случай дългоочакваното лансиране на Urban Decay в България във Фабрика 126. Въпреки, че поканата стои на бюрото ми от понеделник, това събитие ме хвана някак неподготвена. Сибирските студове от изминалите седмици и ежедневните ми ангажименти до последно държаха в колебание възможността да присъствам. До вчера следобед. Тогава осъзнах, че ако не отида, ще съжалявам. Станах и се облякох. И това решение внесе много позитивизъм и усмивка в края на деня.

Urban Decay отново показаха много женственост в една непослушна и дръзка форма.

Именно това отношение към света е онова, което винаги много ме е привличало към марката. Но когато имаш линия от сто червила под наименованието Vice, някак си, няма друг начин да отпразнуваш предстоящо лансиране. „Сто“ в това изречение не означава много. Означава сто. Дрес кодът на събитието беше препоръчително екстравагантен, в черно или лилаво. Beauty with an Edge. И началото на една нова ера под мотото „Сбогом парички, здравейте сълзички!“ Поне за мен.

Urban Decay Launch Party

Бестселърите на Urban Decay бяха изложени на показ

Urban Decay Launch Partyв цялата си красота. Всички Naked палитри на едно място, в едно с Afterdark палитрата, която отдавна оглеждам, определено ме накараха да се почувствам като в извънземен свят. Спиралата Perversion само засили това усещане. Много от вас няма да ме разберат, но ефектът, който гримовете по принцип имат върху емоционалното ми състояние е забележителен. Буквално се разтрепервам и не мисля за последствията. Добрата новина е, че снощи потвърдих подозренията си, че в тези зависимости

не съм сама…

За мен беше истинско удоволствие да се запозная на живо с Деница (Densi), Мая (Maya Toleva Beauty Blog), Стефи (Eat Love Make up) и Жаки (Makeup galaxy). Момичета, винаги съм знаела, че сте много приятни, но вие не знаете колко позитивно ме заредихте. И не на последно място – черешката на тортата за моят придружител, 9 годишния ми син, Руси. Тъдъъън. Той се запозна със Стефи и Стан. Идеята беше на  Гери, за което ще съм и много време благодарна. И въпреки, че човечето беше малко притеснено (все пак преживя среща с неговите титани на YouTube), вече разказва своята легенда. Доказателството за преживяното носи щампован на ръчичката.

Urban Decay Launch Party

Беше една прекрасна вечер. Сърдечно благодаря за поканата, Urban Decay.