Палитра за лице от Urban Decay: Naked Flushed

15/04/2016

Използвам да си купувам продукти на Urban Decay във всеки един момент, в който изляза от България. Обожавам да се завъртам из щандовете им и да пробвам различните им нещица, чието разнообразие, установих, доста е пораснало. Този път се спрях на един не нов продукт, палитрата Urban Decay: Flushed, но в стандартния (и първия) цвят Naked, просто защото в магазина реших, че това са моите цветове – според мен те са подходящи за много светла до светла кожа. Заедно с палитрата, реших да си взема и четката към нея /продава се отделно/, така че днес ще ви разкажа за впечатленията си от използването и на двата продукта.

Палитра за лице от Urban Decay: Naked Flushed

Urban Decay: Naked Flushed представлява палитра, за лице, която съдържа бронсеант, руж и хайлайтър – три основни продукта в една опаковка, в която няма нищо изненадващо: тя прилича на всяка друга палитра на марката от серията Naked и почти по нищо не се отличава от Naked Basics. Определено прави впечатление нейната компактност, стабилността на опаковката и нейното затваряне, които я правят идеална за пътуване. С нея на разположение в една опаковка се съдържат три продукта, комбинациите между които са многобройни. Още като я отворих, обаче, ми направи впечатление, че продуктите не са отделени с преградка и особено при намаляване на количеството им във времето, те ще се размесват много по-лесно. което би било проблем, в дните и в случаите, в които не желаем да смесваме хайлайтъра с руж или бронсеант. Въпреки това, в предвид на факта, че получаваме три продукта от висок клас, цената от около 52 лева, която заплатих за нея, поне за мен, е напълно приемлива.

NAKED FLUSHED COVER

Още при първата употреба, забелязах, че текстурата на бронсеантът, хайлайтърът и ружът не е еднаква, но пигментацията и на трите е завидна. Докато хайлайтърът е сатенено гладък, бронсеантът и ружът са с по-гъста и леко суха структура и това се усеща особено много при изтръскване на четката след „погалване“ на цвета с нея. Това не пречи всеки един от тях да се разнася гладко и да застава естествено – а и в крайна сметка човек никога не може да прекали с блендирането, нали така?

Палитра за лице от Urban Decay: Naked Flushed

Бронсеантът е може би любимият ми от палитрата, защото на него намерих много приложения: като бронсеант, но с него контурирането ми се получи доста добре. Той е мек и се разнася леко и въпреки, че след първото минаване на четката изглежда, че застава на много плътен слой, след това лесно се разнася. Хареса ми и това, че позволява надграждане, добавя на кожата невероятна топлина, без да оранжавее и в същото време би могъл да се използва за подсилване на ружа.

Хайлайтърът е в прасковената гама, в началото застава доста метално, но при разнасяне застава като много лека и мека светлина. Изненада ме (неприятно) фактът, че след първоначалното нанасяне веднага се настани във фините ми линии, но след повече работа с четката – застана добре.

Ружът е най-плътният от трите продукта и е доста силно пигментиран. Завършекът му е почти, но не напълно матов и това определено е най-естественият руж, който имам.

Палитра за лице от Urban Decay: Naked Flushed

Urban Decay: Naked Flushed бих казала, че е един много сигурен избор за по-светлите кожи, които търсят естествен завършек. Издръжливостта върху кожата е целодневна, но аз не съм и очаквала друго от продукт на Urban Decay. Първи започна да избледнява по лицето ми хайлайтъра и това беше около осмия час след нанасяне.

Палитра за лице от Urban Decay: Naked Flushed

И докато за палитрата мога да посоча някой друг негатив, то за четката не мога: за мен тя е почти съвършена. Има два края, плосък скосен и плосък, които са в точния размер и обхващат идеално гънките на лицето. Като бонус, е перфектния размер за палитрата Urban Decay: Naked Flushed. Косъмът е изкуствен и четката се почиства и изсъхва много бързо. Цената от около 40 лева изглежда малко висока, но пък е оправдана напълно от качеството, а и аз обичам да инвестирам в четки.

И за да завърша този пост, ще ви покажа слънчевият лук, който постигнах с Urban Decay: Naked Flushed и четката към нея. Палитрата се предлага вече в магазини Sephora, както и онлайн, в enzo.bg на цена от около 80 лева.

NAKED FLUSHED LOOK

Вижте още:

Urban Decay All Nighter Foundation