Urban Decay – Tinted Eye-Brow Gel

01/03/2016

And I am totally in love…

Тези, които ме познават, знаят – веждите за мен са свещени.

В края на деветдесетте години на миналия век, и в ранните зори на новия век, аз имах крайно неприятният навик да оскубвам веждите си тънки. Все пак това беше писъкът на модата. Добре, че през последните години, модата е на по-плътните вежди, та осъзнах грубата грешка, която съм допускала! От около 3-4 години почти не скубя, оставям ги да „виреят“, но за съжаление писъкът на модата на 90-те, се превърна в крясък, когато установих, че на някои места, косъмчета няма да ми поникнат никога повече.

2

Въпреки всичко, макар и не идеални, аз харесвам веждите си. И тъй като ги оставям да виреят, използвам доста често безцветен гел за сресване и подреждане на веждите. Ползвала съм този на Anastasia Beverly Hills (хич не лош), и този на Bobbi Brown, (много добър за буйни вежди), но съвсем случайно открих че Urban Decay също имат такъв гел за „укротяване“ на вежди. Но освен безцветния, стандартен гел, имат и цветен, tinted гел който, на мен ми идва много добре с този цвят.

3

Взех си най-тъмната разцветка, dark, много тъмно кафяво, идеално за тъмни вежди, но можете да намерите и по-светли тоналности, в зависимост от това какъв цвят са вашите вежди.

Държа да отбележа, че този гел е страхотен. Толкова страхотен, че почти се задъхвам, докато пиша: Той сресва веждите, подрежда ги, не остава твърдо-картонено усещане, което често има при други гелове, стои много естествено, много леко боядисва веждите (много леко, доста по-леко от този на Benefit например), изсъхва много бързо, не се стича, нито се размазва. Препоръчвам го на 100%.

4

By Sani