Коледната колекция на Chanel 2015 – Vamp Attitude – част 1

09/12/2015

Коледната колекция на Chanel 2015 - Vamp Attitude

Chanel определено ни завлядяха с таз годишното почти-черно червено Rouge Noir, като лансираха за Коледа една от най-пълните си грим колекции в този прекрасен цвят, който на мен, буквално, ми мирише на (много предизвикателна) Коледа. Очевидно това много ни хареса, защото колекцията с изчерпа много бързо. А беше ограничена серия, висока класа, limited edition.  Ние разбира се, отново инвестирахме в себе си, като обявяваме седмицата на Chanel. Едната половинка на нашата половинка, заплаши да обяви банкрут, но сякаш след това осъзна, че красотата иска жертви. Понякога и с „вамп” отношение.

CHANEL Signé Particulier Exclusive Creation

Коледната колекция на Chanel 2015 - Vamp Attitude

Това е мини палитричка от 4 сенки, тъмният Rouge Noir и три други цвята за баланс: розово, златно и пепел от рози. „Страничните“ цветове за мен прявят червено-черното по-ежедневно, в случаите, в които е нужно. Най-хубавото на палитрата, е че има два мата, а аз обожавам матовите нюанси.

Опаковката бих казала, че е класическата опаковка на Chanel, черна, с монограм и от нея лъха идеята за класа. Сенките изглеждат твърди и сухи, но истината е, че се нанасят много лесно, без да са тебеширени и най-важното, преливат се изключително лесно. На цвят са наситени и общо взето едно потапяне на четката е достатъчно за „дозиране” на пигмента.

Коледната колекция на Chanel 2015 - Vamp Attitude

Хареса ми това, че в момента, в който я видях, комбинациите между цветовете ми се видяха многобройни. Въпреки компактния си размер, имаме всички цветове за коледно настроение. И то в моя любим лилав цвят.

CHANEL Le Crayon Kohl Intense Eye Pencil in Rouge Noir

Коледната колекция на Chanel 2015 - Vamp Attitude

Избрах го, защото беше перфектното допълнение към палитрата. Моливът е мек, разнася се лесно, лесно се и прелива с четка и придава един много секси вамп-лук. Тъмен е, но не е класическото черно. При първоначално нанасяне, изглежда черен, но след  „омекотяване”  започва да показват винените нюансчета.

Коледната колекция на Chanel 2015 - Vamp Attitude

Ако трябва да съм честна, очаквах малко повече от към издръжливост, може би, защото имам добър опит с водоустойчивият  Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner, който не помръдва с часове. Но цветът е невероятно интересен и някак си, бързо забравих негатива. Освен това, моливът дойде с острилка, комплимент, който не бих могла просто така да подмина.

Le Volume de CHANEL Mascara in Rouge Noir

Коледната колекция на Chanel 2015 - Vamp Attitude

Това е продуктът, който не вярвах, че ще ми хареса толкова много, просто защото аз обичам черни спирали. Но тази много ми допадна. Цветът е отново черен, на пръв поглед, но на светлина се забелязва виненият оттенък. Всъщност установих, че този цвят, определено подчертава цвета на пъстрите ми очи. Спиралата е с дебела рошава четка и е по-скоро за обем и извиване, отколкото за удължаване на миглите. Може би, тези от вас, които търсят всичко в едно, може и да не допадне. Но аз, капризната на спирали, съм впечатлена.

Както една приятелка обича да казва, този път Chanel сбъдна молитвите ни за красота. В няколко кутийки.

Коледната колекция на Chanel 2015 - Vamp Attitude

Полезни връзки:

Collection Vamp Attitude