Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

06/11/2016

Септември беше забележителен месец и още в самото му начало беше ясно, че ще повлияе на октомврийските ми покупки. Колаборацията на Виктория Бекам с Estee Lauder беше отдавна обявена и очаквана от мен (както ви разказах тук) и съм доволна, че марката бързо зареди с нея бутиците си в България. Избрах да си купя палитрата Victoria Beckam x Estee Lauder Palette, която се продава за 156 лева, а за сестра ми взех и още нещо, за което ще я оставя сама да разкаже. Но да започна по ред.

Опаковката на Victoria Beckam x Estee Lauder Palette на кратко е много, много луксозна.

Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

Тя следва основната тема на колекцията в цветове златисто и черно, но е с кожена обвивка. Самата кутийка е тежка и като я държа създава в мен едно усещане за безвремие. Още като отворих опаковката усетих, че това е специален продукт. Той изглежда толкова изтънчен, че знаех, че и при употребата му ще ме накара да се чувствам специална.

Съдържанието, отвъд презентацията на Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

За всеки продукт, козметика – бяла или декоративна, категорично по-важно е представянето. Като продукт на Estee Lauder, предварителните ми очаквания бяха за изключително качество. Името на Виктория Бекам, обаче, повиши допълнително очакванията ми, т.к практиката показва, че всичко, до което се докосне това момиче, се превръща в злато. В предварителните представяния на палитрата, тя обяви, че марката ще вложи нови технологии, ще работи с нови лаборатории с крайна цел да разработи различни нива на пигмент и отражение  в една сянка. И малко ще избързам, но ще кажа, че пигментът и качеството на Victoria Beckam X Estee Lauder Palette са забележителни.

Общо сенките са шест и всички те са блестящи. Изненадана съм, че Виктория не е сложила нито един матов цвят, но дори и рака комбинацията от цветове и разнообразието ми допадат. Мнението ми, че цветовете са доста сигурни, остава непроменено – убедена съм, че и вие, а и аз имам повечето от тях в колекцията си от други палитри. За това пък са идеални за есента. Намирам палитрата за удобна за пътуване, не само заради компактността и. В нея има тъмно сив цвят за опушваме, два ярки цвята за изсветляване и зеленото и синьото – за цвят и пикантност.

Сенките могат да се нанасят както със суха, така и с мокра четка, но разликата при нанасяне между двете техники не е значителна. Нанесени с мокра четка, някои цветове просто са с по-метален завършек, отколкото нанесени на сухо, но пигментираността е на лице. Консистенцията е прекрасна – мека, много фина и кадифена на докосване. Приятно изненадана съм, че те не се прашат, но в същото време не се усещат и като кремообразни.

Цветовете в Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

Fired Saphir е абсолютно непрозрачна нанесена на сухо и с повече отблясък, когато е нанесена с мокра четка. Това студено синьо се блендира перфектно, дори и без праймър. Освен че консистенцията му е сбъдната мечта, нямам точно такъв цвят в колекцията си.

Blonde Cumin е стандартно светло и много меко кафяво, което също се прелива добре без прашене.

Metal Safron е по-тъмен от Blonde Cumin с златист оттенък. То е напълно непрозрачно, независимо от нанасянето, но с мокра четка завършекът му е с по-голяма отразителна способност. На мен този цвят много ми напомня на Golden Brown на Make-Up-Forever.

Burned Sage е зеленото с топли подтонове, което мен ме заплени. Той е отново напълно непрозрачен цвят, без разлика дали се нанася сух или мокър. На този цвят също нямам еквивалент в колекцията си.

Gray Amber е едно много гъвкаво тъмно сиво, почти въглено, което е полу-прозрачно, когато е сухо и напълно непрозрачно, когато е мокро. Текстурата му е много мека, но консистенцията му е малко по-прашлива от тази на останалите цветове.

Black Nutmeg е червеникаво кафяво, което сухо стои доста по-светло, отколкото нанесено с мокра четка. Консистенцията му е копринено мека, не се праши изобщо и се прелива чудесно дори и без праймър.

Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

Присъдата за Victoria Beckam x Estee Lauder Palette

Тази палитра е с удивително качество на сенките и въпреки, че някои цветове вече ги имам, за мен тя е покупка, за която няма как да съжалявам. И докато няма нищо ново, магическо и свръхестествено в нея, цветовете са изключително приятни, лесни за носене и комбиниране. И в същото време придават един глам лук, който прави впечатление.

%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8

Victoria Beckam x Estee Lauder Palette