Darphin: Vitalskin – SOS грижа против умора

21/03/2016

Darphin: Vitalskin - SOS грижа против умора

След почти цяла седмица с антибиотици и други лекарства, налепите по гърлото ми изчезнаха, но с тях и целият блясък на кожата на лицето: не знам дали от температурата или от антибиотика, но кожата ми стана сиво-жълтеникава, без никаква живина, угаснала. След като прочетох доста мнения по въпроса, освен натуралните сокове от портокал, които редовно трябва да пия в големи количества, отидох директно в аптеката и си купих серума Vitalskin  на Darphin. Едни 115 лв доста добре инвестирани.

Darphin: Vitalskin - SOS грижа против умора

Какво обещава серума? Бързо и трайно възстановяване на кожата, зареждайки я с много витамини и еластан, прекрасно излъчване и здрав блясък на лицето. С няколко думи – мощен енергизиращ серум за лице. – точно това, което търсех аз. Освен това говорим за серум с 96% натурални съставки и много тонизиращи ключови съставки като ENERSTIM Complex™+,  екстракт от нони, хиалуронова киселина, екстракт от орех, Витамин С, Витамин Е, кофеин. Звучи добре нали?

Darphin: Vitalskin - SOS грижа против умора

Продуктът е представен в полу-матово стъклено шишенце, 30 мл, с помпичка, а самия серум е кремаво-безцветен, гелобразен, много нежен и въобще не мазен. Попива за секунди в кожата и се нанася с невероятна лекота. Сутрин и вечер затопляме 3 дозировки (помпички) в дланите и нанасяме по цялото лице и деколте. След това, стандартно нанасям околоочен и хидратантен крем.

Darphin: Vitalskin - SOS грижа против умора

Ползвам серума вече от около седмица и макар че не е магическо-чудотворен, мога да кажа, че съм доста доволна от него. На първо място, има страхотно лек и свеж аромат, който събужда първо сетивата, а след това самата кожа. На второ място, самият серум е гелобразен, много лек, не мазен, разнася се за секунди и тонизира и изпълва с енергия кожата. Макар и това да не е основната му функция, серума хидратира и третира малки бръчици, като ги запълва и изравнява леко тена.

Цената на Vitalskin е около 115 лв,, което за серум не е прекалено много и силно го препоръчвам за „угаснали“ кожи.

By Sani