Кои сме ние

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Добре дошли в света на другото ни его…

Grimche.com е дългогодишна идея, която в един хубав, есенен ден на 2015г, стана реалност. Ние сме две съвсем обикновени момичета, които обожават да купуват, използват, пробват, разказват и говорят за козметика. В общата ни страст, обаче,  сме и много различни. Маги е многословна. Тя харесва известните марки, класиката в жанра – Chanel, YSL, Guеrlain. Сани е кратка и ясна, без много обяснения и излишни думи. Тя е експериментатор – обожава нови марки, неизвестни, органични, апокрифни. С всеки изминат ден, обаче, всяка една започва все повече да прилича на другата. Невероятно, но най-дългият пост в блога е написан от Сани, а Маги започна да проучва корейски марки за бяла козметика. Колко чуден е животът по някога!

Във всеки пост в  Grimche.com поне една от нас е вложила част от себе си, за да го измисли, напише и сътвори. Всяка дума в този блог е написана с много емоция и сърце. Понякога пишем за продукти, които обожаваме, а друг път използваме случая за да разкажем за продукти, които ненавиждаме. Често няма как да се въздържим да сме емоционални, но държим да бъдем обективни.

В Grimche.com имаме правила и права, които тук официално ще декларираме:

  1. Всичко, което напишем в този блог е базирано на персоналното мнение на авторката. Всяка статия отразява личният опит с даден продукт – т.е. това, което ние ненавиждаме, на вас може да допадне и обратното. Не забравяйте, че всички сме различни, имаме различни очаквания към даден продукт и различни нужди от него. Именно тези ни различия правят света толкова шарен и красив.
  2. Всички продукти, за които пишем тук, сме закупили със собствените средства. В случай, че разказваме за продукт, който не сме закупили, то задължително ще обозначим това. В случай, че получим безплатно продукт от фирма, то не сме задължени да разкажем за него. Ако решим да пишем за него, то мнението ни би било лично и обективно.
  3. Снимките, които използваме в постовете ни са лични, освен ако под тях или в края на поста не е обозначено друго.
  4. Ако сте се отбили в нашия блог и някоя снимка или текст ви се сторят интересни и искате да ги използвате, моля да направите това по приетия начин: като споменете Grimche.com като източник.
  5. Ще ни е приятно да оставяте коментари под постовете. Коментарите под постовете подлежат на предварително одобрение, но не и на редактиране. Ако коментарът под даден пост не се появи веднага, имайте търпение, съвсем скоро ще го видите и ще ви отговорим. Политиката ни е да допускаме всякакви коментари и мнения, свързани с темата на поста или продукта, за който става въпрос. Не допускаме коментари, които намираме за обидни, които съдържат квалификации и грубости.
  6. Относно механичните грешки, запетайките и пълните членове, бихме искали да обърнем внимание, че пишем личен блог, а не дипломна работа. Стараем се да няма груби грешки и постовете да са лесни и приятни за четене.  Грешките ни са механични или от недоглеждане и молим да бъдете толерантни. Не сме неграмотни, а и двете сме много заети и понякога изпускаме дребни детайли.
  7. Нито една от нас не е гримьор и не се занимава професионално с грим. Ние разглеждаме продуктите като обикновени потребители, каквито са и повечето от нашите читатели. Това означава, че когато кажем, че един продукт е лесен за употреба, то той не изисква допълнителни познания и умения. Моля да простите ако на някоя снимка очната линия не е перфектна или ружът ви се вижда прекалено ярък. И ние, също както вас, експериментираме.
  8. От февруари 2017г. блогът е включен в Google Ads и на страниците и в постовете могат да бъдат видяни реклами. От март 2017г. сме включени в афилиейтската програма на Commision Junction.

Приятно четене и до нови срещи,

Маги и Сани