Кои сме ние

Добре дошли в света на другото ни его…

Grimche.com е дългогодишна идея, която в един хубав, есенен ден на 2015г, стана реалност. Ние сме две съвсем обикновени момичета, които обожават да купуват, използват, пробват, разказват и говорят за козметика. В общата ни страст, обаче,  сме и много различни. Маги е многословна. Тя харесва известните марки, класиката в жанра – Chanel, YSL, Guеrlain. Сани е кратка и ясна, без много обяснения и излишни думи. Тя е експериментатор – обожава нови марки, неизвестни, органични, апокрифни. С всеки изминат ден, обаче, всяка една започва все повече да прилича на другата. Невероятно, но най-дългият пост в блога е написан от Сани, а Маги започна да проучва корейски марки за бяла козметика. Колко чуден е животът по някога!

Във всеки пост в  Grimche.com поне една от нас е вложила част от себе си, за да го измисли, напише и сътвори. Всяка дума в този блог е написана с много емоция и сърце. Понякога пишем за продукти, които обожаваме, а друг път използваме случая за да разкажем за продукти, които ненавиждаме. Често няма как да се въздържим да сме емоционални, но държим да бъдем обективни.

В Grimche.com имаме правила и права, които тук официално ще декларираме:

  1. Всичко, което напишем в този блог е базирано на персоналното мнение на авторката. Всяка статия отразява личният опит с даден продукт – т.е. това, което ние ненавиждаме, на вас може да допадне и обратното. Не забравяйте, че всички сме различни, имаме различни очаквания към даден продукт и различни нужди от него. Именно тези ни различия правят света толкова шарен и красив.
  2. Всички продукти, за които пишем тук, сме закупили със собствените средства. В случай, че разказваме за продукт, който не сме закупили, то задължително ще обозначим това. В случай, че получим безплатно продукт от фирма, то не сме задължени да разкажем за него. Ако решим да пишем за него, то мнението ни би било лично и обективно.
  3. Снимките, които използваме в постовете ни са лични, освен ако под тях или в края на поста не е обозначено друго.
  4. Ако сте се отбили в нашия блог и някоя снимка или текст ви се сторят интересни и искате да ги използвате, моля да направите това по приетия начин: като споменете Grimche.com като източник.
  5. Ще ни е приятно да оставяте коментари под постовете. Коментарите под постовете подлежат на предварително одобрение, но не и на редактиране. Ако коментарът под даден пост не се появи веднага, имайте търпение, съвсем скоро ще го видите и ще ви отговорим. Политиката ни е да допускаме всякакви коментари и мнения, свързани с темата на поста или продукта, за който става въпрос. Не допускаме коментари, които намираме за обидни, които съдържат квалификации и грубости.
  6. Относно механичните грешки, запетайките и пълните членове, бихме искали да обърнем внимание, че пишем личен блог, а не дипломна работа. Стараем се да няма груби грешки и постовете да са лесни и приятни за четене.  Грешките ни са механични или от недоглеждане и молим да бъдете толерантни. Не сме неграмотни, а и двете сме много заети и понякога изпускаме дребни детайли.
  7. Нито една от нас не е гримьор и не се занимава професионално с грим. Ние разглеждаме продуктите като обикновени потребители, каквито са и повечето от нашите читатели. Това означава, че когато кажем, че един продукт е лесен за употреба, то той не изисква допълнителни познания и умения. Моля да простите ако на някоя снимка очната линия не е перфектна или ружът ви се вижда прекалено ярък. И ние, също както вас, експериментираме.
  8. От февруари 2017г. блогът е включен в Google Ads и на страниците и в постовете могат да бъдат видяни реклами. От март 2017г. сме включени в афилиейтската програма на Commision Junction.

Приятно четене и до нови срещи,

Маги и Сани