Шампоани за коса от Zlatna Ribka *

16/08/2017

шампоани

Преди няколко години, живеех точно до експертите в грижата за коса  – Zlatna Ribka и бях особено щастлива от този факт. За покупките ми на продукти за коса, ме консултираше една девойка, която беше жива енциклопедия. Тя можеше с часове да обяснява защо продуктите на Kerastase са цяла наука, как се комбинира шампоана с балсам, как следва да избера моите продукти. Тя ме консултираше и как да получа желания цвят коса и заедно с часове избирахме боите. Именно тогава станах клиент на онлайн магазина на Zlatna Ribka. В него намирах марки и продукти, с които до тогава се запасявах чрез „куфарен внос“, от чужбина. Днес ще се спра само на  категорията шампоани за коса. А в Zlatna Ribka, шампоани могат да бъдат намерени в разнообразие от видове и марки, с опция за закупуване във физическите им магазини и онлайн.

Шампоанът за коса се избира според скалпа,

а балсамът и маската – в зависимост от състоянието на косата. В Zlatna Ribka, обаче, няма как да не намерите подходящия продукт. Търсенето в онлайн магазина може да се извършва както по марка, така и според типа коса, което до голяма степен намалява лутането сред разнообразието. Няма как да се спра на всички марки, представени сред шампоаните, но ще спомена онези, които лично аз намирам за най-впечатлителни.

Philip Kingsley

Шампоани

е органична марка, която много харесвам. Тя се намира сравнително трудно и дори и да успеете да я намерите във физически магазин, със сигурност няма да е налична с пълния си набор продукти. Специфичното за тези шампоани е, че те образуват много по-малко пяна от конвенционалните сулфатни шампоани. Като цяло шампоаните на Philip Kingsley обикновено се приемат като по-странни, но ако намерите своя, вероятно няма да искате да го смените. Моят тотален фаворит е Philip Kingsley Moisture Balancing и задължително прибягвам към него в края на лятото, когато косата ми е със сламено сухи краища. Тази година няма да е изключение.

Living Proof

Шампоани

е марката, която най-често препоръчвам. Тя вече не е асоциирана с Дженифър Анистън и е налична в много магазини, но това не винаги е било така. Харесвам Living Proof поради много добрия компромис между цена и качество. Те открвено ме впечатляват с иновативността си при адресиране на ежедневните проблеми с косищата, които имаме и ние обикновените момичета. Имам много любими продукти на Living Proof, но в категорията шампоани ми остава Restore Instant Repair.

Alterna

Шампоани

Тази марка много дълго време си внасях от Испания. Откровено се зарадвах, когато я заредиха в Zlatna ribka. Тя е и фаворитът ми сред шампоаните в момента, защото покрива всичките ми изисквания към продукта шампоан. Продуктите на Alterna не съдържат сулфати, парабени, минерални масла и са с видим ефект. В момента използвам Alterna Caviar Moisture Shampoo. Той образува богата пяна, има уникален аромат и остава косата ми много гладка и блестяща. Освен всичко, шампоанът е много икономичен и категорично оправдава по-високата от средната цена.

Macadamia Professional

Шампоани

Продуктите на Macadamia онлайн се предлагат единствено в Zlatna Ribka. Като цяло тази марка се намира трудно в търговската мрежа, а тя има много достойнства. Macadamia комбинира две от най–ценните съставки за косата – маслото от макадамия и това от арган, без сулфати и парабени. Много дълго време използвах шампоана Macadamia Rejuvenating Shampoo веднъж в седмицата. Шампоаните и продуктите на Macadamia са подходящи за всички коси, но особено биха ги оценили сухите и повредените, които по структура не са нито много плътни, нито много фини.

Шампоани

В Zlatna Ribka ще откриете и други марки, които заслужават внимание. Такива са Lakme  и Matrix, например. Те предоставят професионална грижа, у дома, на много достъпна цена и без особено сериозни особености в употребата. Там се предлагат и някои чуждестранни марки, които се намират трудно в България – З’’’ More Inches. Има и марки,  които аз не познавам, вероятно и вие. В някакъв момент експериментаторското ми любопитство, обаче, ще надделее. Такива са  Alfaparf и ApHogee. За тези от нас, които търсят продукти за коса без сулфати и парабени, също ще останат доволни от разнообразието на възможности в Zlatna Ribka. Чистосърдечно препоръчвам да разгледате сайта им и да се уверите сами. Интересен е и фийдът им в Instagram.

А вие имате ли любими продукти в Zlatna Ribka?

Свързани публикации:

Lakme: K.Style Flash Hottest Serum Control-Frizz

*ПР публикация. Постът е спонсориран. Мнението за споменатите марки и продукти е лично и отразява обективното ми мнение за тях. Снимките на продуктите са свалени от интернет пространството.